Γερμανός είχε όπλο ελεύθερου σκοπευτή στην Πρέβεζα

Γερμανός είχε όπλο ελεύθερου σκοπευτή στην Πρέβεζα

Ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών

Γερμανός είχε όπλο ελεύθερου σκοπευτή στην Πρέβεζα
Τις παράνομες δραστηριότητες ενός 63χρονου Γερμανού που συνελήφθη στην Ανθούσα Πρέβεζας με σημαντική ποσότητα χασίς και ένα μικρό οπλοστάσιο από το οποίο ξεχωρίζει ένα όπλο… ελεύθερου σκοπευτή, διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Στο σπίτι του 63χρονου έκαναν έρευνα άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο, επειδή είχαν πληροφορίες  ότι είχε στην κατοχή του ναρκωτικά. Και, πράγματι, βρήκαν μια συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 900 γραμμαρίων. Όμως, βρήκαν και ένα πολεμικό τυφέκιο με ενσωματωμένη γεμιστήρα, διόπτρα σκόπευσης και σιγαστήρα που ο Γερμανός sniper δεν θέλησε να εξηγήσει σε τι θα το χρησιμοποιούσε!

Κλείσιμο
Μαζί με το «επαγγελματικό» όπλο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, κατασχέθηκαν ένα περίστροφο κρότου διαμετρήματος 9 mm με 53 φυσίγγια, 198 φυσίγγια των 0,22 cal long και 319 του ίδιου διαμετρήματος short και 34 φυσίγγια αγνώστου διαμετρήματος. Ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και  κατοχή ναρκωτικών.

*** Δυο συλλήψεις για παράνομη οπλοφορία έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας στο Αγρίνιο, μέσα σε λίγες ώρες. Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ένας 51χρονος που είχε στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για ακάλυπτες επιταγές με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών, ενώ στη δεύτερη σε κοινότητα της δημοτικής ενότητας Στράτου συνελήφθη ένας 64χρονος για κατοχή κυνηγετικού όπλου του οποίου η άδεια είχε λήξει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης