Τον αναζητούσαν στην Αλβανία αλλά έκλεβε ρούχα στην Ελλάδα

Τον αναζητούσαν στην Αλβανία αλλά έκλεβε ρούχα στην Ελλάδα

Δυόμισι χρόνια τώρα αναζητούσαν οι αλβανικές αρχές έναν 36χρονο Αλβανό έμπορο ναρκωτικών, αλλά εκείνος είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα όπου έκλεβε… ρούχα και παπούτσια από καταστήματα 

Τον αναζητούσαν στην Αλβανία αλλά έκλεβε ρούχα στην Ελλάδα
Δυόμισι χρόνια τώρα αναζητούσαν οι αλβανικές αρχές έναν 36χρονο Αλβανό έμπορο ναρκωτικών, αλλά εκείνος είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα όπου έκλεβε… ρούχα και παπούτσια από καταστήματα σε διάφορες πόλεις μαζί με μια άγνωστη συνεργό του.

Το ζευγάρι έκανε αυτό που ήξερε καλά και σε ένα κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων στην Κόρινθο αλλά χάρη στην οργανωμένη επιχείρηση ανδρών της Ασφαλείας ο 36χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα στο 5ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Κορίνθου- Πατρών. Ο αλλοδαπός είχε μαζί του τα κλεμμένα είδη που αποδόθηκαν σε υπάλληλο του καταστήματος, όμως, η γυναίκα που τον βοηθούσε δεν ήταν μαζί του.

Κλείσιμο
Σύντομα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις αλβανικές αρχές με κατηγορίες για παραγωγή, πώληση και καλλιέργεια ναρκωτικών και για πρόκληση τροχαίου  με εγκατάλειψη που φέρεται να είχαν γίνει στην Αλβανία, στις 9 Μαΐου του 2014. Όμως, είχε καταφέρει να έρθει στην Ελλάδα και να επιδοθεί σε σωρεία κλοπών, όπως αποδείχθηκε από το πλήθος ειδών ένδυσης και υπόδησης που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Πέραμα!

Η προέλευση των κλοπιμαίων ερευνάται για να αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες, ενώ ο 36χρονος Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές. Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση της συνεργού του και την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης