Απίστευτο επεισόδιο σε πτήση της Aegean από Λάρνακα για Αθήνα

Απίστευτο επεισόδιο σε πτήση της Aegean από Λάρνακα για Αθήνα

Λίγο πριν την απογείωση του αεροσκάφους ένας επιβάτης ζήτησε να κατέβει γιατί είχε... ξεχάσει ένα προσωπικό του αντικείμενο

Απίστευτο επεισόδιο σε πτήση της Aegean από Λάρνακα για Αθήνα
Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση της Aegean από τη Λάρνακα για την Αθήνα. Η απογείωση του αεροπλάνου ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00, ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε καθώς ένας επιβάτης ζήτησε επιτακτικά να κατέβει από το αεροσκάφος, διότι, όπως υποστήριξε, είχε ξεχάσει ένα προσωπικό του αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν την απογείωση και ενώ οι μηχανές είχαν τεθεί σε λειτουργία ο επιβάτης ζήτησε να κατέβει από το αεροπλάνο και επέμεινε, παρ' ότι το προσωπικό προσπάθησε.να τον μεταπείσει. Ωστόσο, πολλοί ανησύχησαν, καθώς πίστευαν ότι έχει προκύψει θέμα ασφαλείας.

Κλείσιμο
Ο κυβερνήτης της πτήσης Α 905 επέτρεψε στον επιβάτη να κατέβει από το αεροπλάνο και στη συνέχεια έκλεισε την πόρτα για να απογειωθεί. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν θέτοντας ζήτημα ασφαλείας. «Δεν ξέρουμε τι άφησε πίσω του στο αεροσκάφος αυτός ο επιβάτης που κατέβηκε. Δεν θέλουμε να ταξιδέψουμε» είπε ένας εκ των επιβατών και ζήτησε να του επιτραπεί να εξέλθει. Τον ακολούθησαν και άλλοι επιβάτες.

Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, ο επιβάτης ισχυρίστηκε ότι είχε χάσει το διαβατήριό του ενώ ήδη είχε επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. Ο πιλότος ανέστειλε την απογείωση και ο επιβάτης κατέβηκε για να βρει το διαβατήριο. Ωστόσο διαπιστώθηκε πως στη πραγματικότητα είχε ξεχάσει στην αίθουσα επιβατών τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Οι αστυνομικοί που τον ανέκριναν διαπίστωσαν την αλήθεια και η πτήση έφυγε τελικά χωρίς αυτόν αφού πρώτα ξεφορτώθηκαν οι αποσκευές του, όπως προβλέπεται από τις ισχύουσες διεθνώς διαδικασίες για λόγους ασφαλείας κυρίως.
Αυτό «κόστισε» 2,5 ώρες καθυστέρηση και η  Aegean αναμένεται να λάβει νομικά μέτρα εναντίον του επιβάτη, λόγω της ζημιάς που υπέστη από τη καθυστέρηση αλλά και λόγω της ταλαιπωρίας των επιβατών. 

Πηγή: www.thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης