Σε δίκη ο σάτυρος που επιτέθηκε σε νεαρή στην Πάτρα

Σε δίκη ο σάτυρος που επιτέθηκε σε νεαρή στην Πάτρα

Η 26χρονη κοπέλα έζησε στιγμές τρόμου όταν ο δράστης όρμησε κατά πάνω της και άρχισε να την χαϊδεύει στα απόκρυφα σημεία της

Σε δίκη ο σάτυρος που επιτέθηκε σε νεαρή στην Πάτρα
Το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον σάτυρο που έχει επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες στην Πάτρα, εξετάζουν οι αστυνομικοί για έναν 45χρονο Έλληνα που συνελήφθη λίγο μετά την προσπάθειά του να ασελγήσει σε μια νεαρή γυναίκα τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της από νυχτερινή διασκέδαση.

Η 26χρονη κοπέλα έζησε στιγμές τρόμου τα πρώτα λεπτά της Δευτέρας, όταν ο δράστης όρμησε κατά πάνω της και άρχισε να την χαϊδεύει στα απόκρυφα σημεία της! Αμέσως έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να το βάλει στα πόδια και να προσπαθήσει να εξαφανιστεί. Δεν τα κατάφερε, όμως, καθώς δυο ώρες αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς βάσει της περιγραφής που έδωσε το θύμα.

Ο  45χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου κλήθηκε η 26χρονη και τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα. Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και σεξουαλική παρενόχληση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του όρισε τακτική δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης