Έφερε ενάμισι κιλό χασίς από την Αλβανία και το πούλησε

Έφερε ενάμισι κιλό χασίς από την Αλβανία και το πούλησε

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής που οργανώθηκε για τις επ' αυτοφώρω συλλήψεις, ο επίδοξος «πελάτης» που θα αγόραζε ένα κιλό και 544 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κατάφερε να εξαφανιστεί

Έφερε ενάμισι κιλό χασίς από την Αλβανία και το πούλησε
Δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τον αγοραστή, αλλά έβαλαν στο χέρι τον εισαγωγέα και πωλητή σημαντικής ποσότητας χασίς αλβανικής προέλευσης, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Φλώρινας που έφτασαν μέχρι την περιοχή της Κεστρίνης στη Θεσπρωτία ακολουθώντας τα ίχνη του αλλοδαπού!

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής που οργανώθηκε για τις επ' αυτοφώρω συλλήψεις, ο επίδοξος «πελάτης» που θα αγόραζε ένα κιλό και 544 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κατάφερε να εξαφανιστεί. Άφησε, όμως, στον Αλβανό διακινητή το ποσό της αγοράς, ύψους 2.300 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν! Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Φλώρινας.

Κλείσιμο
Ο 46χρονος Αλβανός πωλητής, που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή και πώληση ναρκωτικών, είναι μη νόμιμος μετανάστης και είχε εισάγει το χασίς στη χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης, περνώντας στην Θεσπρωτία από ένα μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου.    

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης