Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα
Την τελευταία του πνοή την ώρα που οδηγούσε άφησε ένας νεαρός άνδρας στο Ηράκλειο νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (7/9).
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νέος αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που οδηγούσε στην οδό Κουνάβων πολύ κοντά στην περιοχή των Παλαιών ΚΑΤΕ, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να πέσει πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Ο νεαρός από τη Ρουμανία παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσκομείο. Δυστυχώς όμως ήταν αργά καθώς εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως τα αίτια του θανάτου οφείλονται σε παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα σε καρδιολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε. Τα ακριβή όμως αίτια θα φανούν από τη νεκροψία - νεκροτομή.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.