Μαγνησία: Ο διαρρήκτης έφτασε στο σπίτι... με βάρκα!

Μαγνησία: Ο διαρρήκτης έφτασε στο σπίτι... με βάρκα!

Ένας 40χρονος Αλβανός πρωτοτύπησε, προκειμένου να φτάσει στο σπίτι μιας ηλικιωμένης που είχε σκοπό να κλέψει

Μαγνησία: Ο διαρρήκτης έφτασε στο σπίτι... με βάρκα!
Συνήθως, οι κακοποιοί χρησιμοποιούν γρήγορα αυτοκίνητα ή μηχανές για να φτάσουν στο στόχο τους και να διαφύγουν. Ένας 40χρονος Αλβανός, όμως, πρωτοτύπησε καθώς χρησιμοποίησε... βάρκα για να φτάσει στο σπίτι μιας ηλικιωμένης που είχε σκοπό να κλέψει!

Ο αλλοδαπός πήγε με το πλεούμενο στη νησίδα Αλατάς, που βρίσκεται ανοιχτά της Μηλίνας στον Δήμο Σηπιάδος της Μαγνησίας, μπήκε στο σπίτι της 84χρονης γυναίκας που τον είχε καλέσει για να της κάνει κάποιες εργασίες και, όταν βρήκε ευκαιρία, έκλεψε το πορτοφόλι της που είχε μέσα 430 ευρώ, αστυνομική ταυτότητα,μια κάρτα ανάληψης και προσωπικά της έγγραφα και άλλα αντικείμενα. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, η ηλικιωμένη τον αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Μηλεών και να βρεθούν πάνω του τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στην 84χρονη. Όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο 40χρονος Αλβανός βρίσκεται παράνομα στη χώρα και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης