«Άνοιγε» τα αυτοκίνητα λουόμενων στη Μήλο

«Άνοιγε» τα αυτοκίνητα λουόμενων στη Μήλο

Η δράση του πήρε τέλος όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος έχοντας στην κατοχή του μέρος της λείας του

«Άνοιγε» τα αυτοκίνητα λουόμενων στη Μήλο
Παραβιασμένα έβρισκαν τα αυτοκίνητά τους αρκετοί παραθεριστές που πήγαιναν να απολαύσουν τη δροσιά της θάλασσας στις παραλίες της Μήλου, τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Την απουσία τους εκμεταλλευόταν ένας 50χρονος διαρρήκτης, που τα άνοιγε και άρπαζε ό,τι πολύτιμο έβρισκε.

Από τις 8 Ιουλίου ως την περασμένη Κυριακή, ο δράστης είχε παραβιάσει τουλάχιστον τέσσερα σταθμευμένα οχήματα. Η δράση του πήρε τέλος όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος έχοντας στην κατοχή του μέρος της λείας του που αποδόθηκε στους δικαιούχους, ένα μαχαίρι και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε. Ο 50χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μήλου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες κλοπές που ενδεχομένως δεν έχουν καταγγελθεί.

Κλείσιμο
*** Μανία με τα... κλεμμένα δίκυκλα είχε ένας νεαρός Έλληνας, που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπή και για απόπειρα ληστείας. Δεν έβαλε μυαλό, όμως, και το μεσημέρι της Παρασκευής άρπαξε ένα μοτοποδήλατο από την πόλη της Κομοτηνής. Στο πλαίσιο των ερευνών, ο 24χρονος εντοπίστηκε στις Σάπες να οδηγεί το κλεμμένο μηχανάκι, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης