Χαλκιδική: Έκαναν βόλτα στα μπαράκια με κλεμμένη μηχανή

Χαλκιδική: Έκαναν βόλτα στα μπαράκια με κλεμμένη μηχανή

Οι δύο νεαροί υποβλήθηκαν σε έλεγχο και βρέθηκαν με χειροπέδες

Χαλκιδική: Έκαναν βόλτα στα μπαράκια με κλεμμένη μηχανή
Η… επίδειξη που έκαναν περνώντας με τη μοτοσικλέτα που επέβαιναν έξω από τα γεμάτα κόσμο μπαρ στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, στοίχισε ακριβά σε δύο νεαρούς που υποβλήθηκαν σε έλεγχο από άνδρες της Τροχαίας Νέων Μουδανιών και βρέθηκαν με χειροπέδες!

Ο 20χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Ρώσος συνεπιβάτης δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι η μοτοσικλέτα ήταν δική τους και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι είχαν κλέψει τη μηχανή λίγη ώρα νωρίτερα από άλλη περιοχή κι έτσι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη στις Σέρρες ένας 18χρονος Έλληνας, όταν βρέθηκε στην κατοχή του το αυτοκίνητο ενός 27χρονου που είχε κλαπεί το μεσημέρι της Παρασκευής. Το όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν άλλο νεαρό, που ήταν συνεργός του στην κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης