Άλλες τέσσερις απάτες από τη σπείρα της Κορίνθου

Άλλες τέσσερις απάτες από τη σπείρα της Κορίνθου

Η σπείρα είχε εξαρθρωθεί πριν από πέντε μήνες, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε εξαπατήσει έξι πολίτες από τον Ισθμό  αγοράζοντας με... «πέτσινες» επιταγές τα αυτοκίνητά τους

Άλλες τέσσερις απάτες από τη σπείρα της Κορίνθου
Είχε περάσει τα σύνορα της... Κορινθίας η σπείρα των απατεώνων που είχε εξαρθρωθεί πριν από πέντε μήνες, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε εξαπατήσει έξι πολίτες από τον Ισθμό  αγοράζοντας με... «πέτσινες» επιταγές τα αυτοκίνητά τους! Από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Λουτρακίου εξιχνιάστηκαν άλλες τέσσερις απάτες σε άλλες περιοχές της χώρας. 

Αρχικά, είχαν συλληφθεί ένας 18χρονος στο Άργος και δυο συνεργοί του ηλικίας 49 και 25 χρόνων στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, ενώ στην εγκληματική ομάδα συμμετείχαν ακόμη πέντε Έλληνες ηλικίας 23, 27, 28, 38 και 69 χρόνων. Τώρα, προέκυψε ότι οι ίδιοι μαζί με έναν 47χρονο, έναν 20χρονο και μία 32χρονη είχαν αρπάξει με τον ίδιο τρόπο άλλα τρία οχήματα και χρήματα από τρία θύματα σε κοινότητες του Δήμου Κορινθίων και στο Συκούριο Λάρισας, ενώ στο Ναύπλιο ο 27χρονος μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του είχαν υφαρπάξει 400 κιλά ελαιολάδου! 

Κλείσιμο
Οι περιπτώσεις αυτές είχαν καταγραφεί από τις 11 Ιανουαρίου ως τις 8 Φεβρουαρίου και σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που περιλαμβάνει τους νέους κατηγορούμενους, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Για τις προηγούμενες έξι παρόμοιες απάτες με επιταγές χωρίς αντίκρισμα που είχαν ως θύματα ιδιοκτήτες οχημάτων συνολικής αξίας 14.000 ευρώ και είχαν γίνει από τις 10 Σεπτεμβρίου του 2015, είχε ασκηθεί στους δράστες δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης