Σύρος: Η λησταρχίνα είχε ναρκωτικά κι ο αδελφός της κροτίδες

Σύρος: Η λησταρχίνα είχε ναρκωτικά κι ο αδελφός της κροτίδες

Σχηματίστηκε νέα δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών σε βάρος της, ενώ και ο 29χρονος αδελφός της που συγκατοικούσε μαζί της συνελήφθη για παράνομη κατοχή ειδών πυροτεχνίας

Σύρος: Η λησταρχίνα είχε ναρκωτικά κι ο αδελφός της κροτίδες
Άλλη μια κατηγορία, εκτός από αυτές της ληστείας και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, «φορτώθηκε» η 31χρονη κακοποιός που έχει κριθεί προφυλακιστέα μαζί με τον 36χρονο σύντροφό της για τη ληστεία ενός 45χρονου το Μεγάλο Σάββατο στη Σύρο.

Μετά τη σύλληψή τους, οι άνδρες της Ασφάλειας Ερμούπολης έκαναν έρευνα στην κατοικία της 31χρονης και βρήκαν 60 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Έτσι, σχημάτισαν νέα δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών σε βάρος της, ενώ και ο 29χρονος αδελφός της που συγκατοικούσε μαζί της συνελήφθη για παράνομη κατοχή ειδών πυροτεχνίας καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε 87 κροτίδες στην κατοχή του.

Κλείσιμο
Η 31χρονη και ο 36χρονος είχαν συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη βάσει εντάλματος που εξέδωσε ο ανακριτής, όταν εξακριβώθηκε ότι εκείνοι είχαν επιτεθεί λίγες ώρες πριν από την Ανάσταση στον 36χρονο θύμα και τον είχαν χτυπήσει για να αρπάξουν από τις τσέπες του άτυχου 45χρονου όσα χρήματα είχε, το κινητό του και άλλα προσωπικά αντικείμενα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης