Χαλκιδική: Έξι συλλήψεις για δυο περιπτώσεις διακίνησης χασίς

Χαλκιδική: Έξι συλλήψεις για δυο περιπτώσεις διακίνησης χασίς

Σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις και σε διαφορετικές περιοχές, οι Αρχές συνέλαβαν συνολικά έξι άτομα και κατέσχεσαν δυο κιλά χασίς

Χαλκιδική: Έξι συλλήψεις για δυο περιπτώσεις διακίνησης χασίς
Βγήκαν... τσάρκα για να πουλήσουν ναρκωτικά οι παρέες των νεαρών στα Μουδανιά της Χαλκιδικής, αλλά οι άνδρες του τοπικού τμήματος Ασφάλειας και τους χάλασαν τα σχέδια. Σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις και σε διαφορετικές περιοχές, συνέλαβαν συνολικά έξι άτομα και κατέσχεσαν δυο κιλά χασίς.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, δύο 20χρονοι και ένας 22χρονος, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που επέβαιναν και στο εσωτερικό του βρήκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 940 γραμμαρίων. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη το αυτοκίνητο και τρία κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Κλείσιμο
*** Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν ένας 25χρονος Αλβανός και η 26χρονη Ελληνίδα φίλη του, τη στιγμή που παρέδιδαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 35 γραμμαρίων σε έναν 22χρονο Έλληνα. Το ζευγάρι είχε προμηθευτεί από τον 22χρονο τα ναρκωτικά και τα μετέφεραν στη Χαλκιδική για να του τα παραδώσουν, επειδή δεν ήθελε να τα μεταφέρει ο ίδιος. Και οι τρεις κατηγορούνται για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών. 
.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης