Έκαναν «dolce vita» με πιστωτικές κάρτες - κλώνους

Έκαναν «dolce vita» με πιστωτικές κάρτες - κλώνους

Έκαναν πολυτελή ζωή, απολάμβαναν ανέσεις και ζούσαν ζωή «χαρισάμενη» αλλά πάντα με …πλαστές κάρτες και στην ουσία κλεμμένα χρήματα

Έκαναν «dolce vita» με πιστωτικές κάρτες - κλώνους
Χλιδάτες διακοπές σε πολυτελή θέρετρα της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου έκαναν δυο νεαροί απατεώνες από τη Μαλαισία, οι οποίοι πλήρωναν τους λογαριασμούς τους με πιστωτικές κάρτες που αποδείχθηκε ότι ήταν «κλώνοι» γνησίων και είχαν κλέψει τους κωδικούς τους!

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 21 χρόνων έκαναν πλούσια ζωή με τη χρήση πλαστών καρτών, με τις οποίες είχαν νοικιάσει και ένα αυτοκίνητο από μια επιχείρηση της πόλης. Μάλιστα, επειδή το παρακράτησαν περισσότερο από όσο είχαν συμφωνήσει, θεωρείται ότι το υπεξαίρεσαν! Στο διάστημα που απολάμβαναν την χλιδή, δηλαδή από την περασμένη τετάρτη ως το Σάββατο, είχαν ξοδέψει 1.697,80 ευρώ χρεώνοντας τους λογαριασμούς των πραγματικών ιδιοκτητών των καρτών.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που τους εντόπισαν να κινούνται με το νοικιασμένο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι οι δύο Μαλαισιανοί είχαν ήδη διαπράξει τρεις απάτες και δύο απόπειρες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την πρόσθετη κατηγορία της υπεξαίρεσης.

Έκαναν πολυτελή ζωή, απολάμβαναν ανέσεις και ζούσαν ζωή «χαρισάμενη» αλλά πάντα με …πλαστές κάρτες και στην ουσία κλεμμένα χρήματα. Οι ωστόσο έπεσαν στα «δίχτυα» της αστυνομίας που έβαλε τέλος στην παράνομη δράση τους. Πρόκειται για ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση για 3 περιπτώσεις απάτης και 2 περιπτώσεις απόπειρας απάτης μέσω διαδικτύου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης