Ξάνθη: Εξαπατούσαν ηλικιωμένους λέγοντας ότι το παιδί τους προκάλεσε τροχαίο

Ξάνθη: Εξαπατούσαν ηλικιωμένους λέγοντας ότι το παιδί τους προκάλεσε τροχαίο

Η Ασφάλεια βρήκε την άκρη του νήματος για την εξάρθρωση του κυκλώματος συλλαμβάνοντας τον Βούλγαρο που εισέπραττε τα ποσά από τα θύματα

Ξάνθη: Εξαπατούσαν ηλικιωμένους λέγοντας ότι το παιδί τους προκάλεσε τροχαίο
Την άκρη του νήματος για την εξάρθρωση του κυκλώματος που εξαπατά ανυποψίαστες μητέρες με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους προκάλεσαν θανατηφόρο τροχαίο και χρειάζονται χρήματα για να αποφύγουν τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, φαίνεται ότι βρήκε η Ασφάλεια συλλαμβάνοντας έναν 30χρονο Βούλγαρο που εισέπραττε τα ποσά από τα θύματα στην Καβάλα και την Ξάνθη.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε τη στιγμή που πήγαινε να παραλάβει 10.000 ευρώ από μια 68χρονη στην πόλη της Καβάλας, η οποία όμως είχε καταλάβει την απάτη και είχε ειδοποιήσει τους αστυνομικούς. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι από την περασμένη Πέμπτη ως την Κυριακή, μαζί με τουλάχιστον δυο συνεργούς του, εξαπάτησαν άλλες δύο γυναίκες ηλικίας 86 και 81 χρόνων στην Καβάλα και την Ξάνθη και τους απέσπασαν συνολικά 2.700 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν άλλους 26 γονείς που δεν «τσίμπησαν» το δόλωμα.

Κλείσιμο
Στην κατοχή του 30χρονου κατασχέθηκαν ένα κινητό και 1.775 ευρώ, από τα οποία 1.700 προέρχονταν από την απάτη σε βάρος της 81χρονης και της αποδόθηκαν.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απάτες και απόπειρες απάτης, ενώ οι έρευνες για να εξακριβωθούν τα στοιχεία ταυτότητας των συνεργών του συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης