Υπεράνω υποψίας πίστευε πως ήταν ένας ηλικιωμένος Έλληνας, αρχηγός σπείρας που ρήμαζε κρυφά τα εμπορεύματα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ στην ίδια περιοχή του Κιλκίς, από τον περασμένο Φεβρουάριο! Ήδη έχουν εξιχνιαστεί τρεις κλοπές προϊόντων από δύο διαφορετικά μαγαζιά.
Η δράση της τριμελούς συμμορίας πήρε τέλος, όταν οι άνδρες της Ασφάλειας ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 76χρονος, στο οποίο επέβαιναν ένας 35χρονος Αλβανός και μία 21χρονη ομοεθνής του. Στο πορτ μπαγκάζ βρέθηκαν πλήθος εμπορεύματα, τα οποία είχαν κλέψει νωρίτερα από ένα κατάστημα κι έτσι συνελήφθησαν.
Στην προανάκριση, οι δράστες ομολόγησαν ότι διέπραξαν ακόμη δύο κλοπές προϊόντων σε άλλο σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, ερευνάται αν είχαν επεκτείνει τη δράση τους και σε άλλες περιοχές, όπως και αν πούλησαν τα κλεμμένα εμπορεύματα. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»