Ηλεία: Προφυλακίστηκε ο δράστης που σκότωσε 48χρονο για μια θέση πάρκινγκ

Ηλεία: Προφυλακίστηκε ο δράστης που σκότωσε 48χρονο για μια θέση πάρκινγκ

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κατέθεσε πως είχε κάνει επανειλημμένα παράπονα στο θύμα για τη θέση στάθμευσης - Του αφαίρεσε τη ζωή με έξι μαχαιριές μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών 

Ηλεία: Προφυλακίστηκε ο δράστης που σκότωσε 48χρονο για μια θέση πάρκινγκ
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Πύργου ο δράστης της δολοφονίας του 48χρονου Παναγιώτη Καρακαπιλίδη το περασμένο Σάββατο στον Πύργο.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κατέθεσε πως είχε προστριβές με το θύμα ως γείτονες, ενώ του είχε κάνει παράπονα επανειλημμένα για τη θέση στάθμευσης.

Κλείσιμο
Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου ο Πύργος «πάγωσε» στην είδηση της δολοφονίας του 47χρονου άντρα από συνομήλικο γείτονά του. «Του έλεγα να μην παρκάρει εκεί…», φέρεται να ισχυριζόταν ο ίδιος. Έτσι, τη στιγμή που ο 48χρονος, βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν προς το σπίτι του, ο δράστης τού επιτέθηκε και του κατάφερε έξι θανατηφόρες μαχαιριές, μπροστά τα έκπληκτα μάτια των περαστικών, κατοίκων και επαγγελματικών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Ο δράστης κατόπιν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και ετράπη σε φυγή, ενώ για τον Πάνο Καρακαπιλίδη ήταν ήδη αργά, αφού είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο και στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Με πληροφορίες από το patrisnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης