Άγριο φονικό στην Ηλεία: Τον σκότωσε με έξι μαχαιριές - Συνελήφθη ο δράστης

Άγριο φονικό στην Ηλεία: Τον σκότωσε με έξι μαχαιριές - Συνελήφθη ο δράστης

51χρονος με ψυχολογικά προβλήματα σκότωσε έναν 48χρονο πατέρα τριών παιδιών μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών - Οι αιτίες του εγκλήματος παραμένουν άγνωστες για την ώρα

Άγριο φονικό στην Ηλεία: Τον σκότωσε με έξι μαχαιριές - Συνελήφθη ο δράστης
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 51χρονος άνδρας που σκότωσε με έξι μαχαιριές έναν 48χρονο πατέρα τριών παιδιών στον Πύργο.

Το φονικό
σημειώθηκε το Σάββατο, στη μέση του δρόμου της πόλης μπροστά στα μάτια δεκάδων περιστατικών, που σοκαρισμένοι είδαν τη μανία ζωγραφισμένη στα μάτια του δράστη να «οπλίζει» το χέρι του και να σκοτώνει τον 48χρονο και να τρέπεται σε φυγή. Μια ημέρα μετά και έπειτα από συνεχείς έρευνες της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή, ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή της Βαρβάσαινας.

Κλείσιμο
Οι αιτίες του εγκλήματος
παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής, ωστόσο είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία ότι ο δράστης πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Όλα συνέβησαν όταν ο άτυχος 48χρονος μηχανικός αυτοκινήτων πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από ένα κατάστημα χρωμάτων και ειδών κιγκαλερίας στον Πύργο. Μόλις βγήκε από αυτό δέχθηκε πισώπλατη επίθεση από τον 51χρονο που του κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε έξι φορές στην πλάτη. Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο δράστης στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ένα κόκκινο Seat Ibiza και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο αιμόφυρτος επιχειρηματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης