Τέσσερις «νταήδες» μαχαίρωσαν νεαρό στην Πάτρα

Τέσσερις «νταήδες» μαχαίρωσαν νεαρό στην Πάτρα

Οι δυο πρωταγωνιστές του διαπληκτισμού είχαν διαφορές μεταξύ τους και συναντήθηκαν για να τις λύσουν

Τέσσερις «νταήδες» μαχαίρωσαν νεαρό στην Πάτρα
Δεν τα έβγαζε μόνος του πέρα στον καυγά με έναν συνομήλικό του στην Πάτρα ένας νεαρός Έλληνας και κάλεσε... ενισχύσεις! Στην κεντρική πλατεία της πόλης έφτασαν αμέσως άλλοι τρεις νεαροί, ένας από τους οποίους τραυμάτισε με μαχαίρι τον άτυχο  28χρονο.

Οι δυο πρωταγωνιστές του διαπληκτισμού είχαν διαφορές μεταξύ τους και συναντήθηκαν για να τις λύσουν. Άκρη δεν έβγαινε, όμως, και ο ένας από αυτούς ειδοποίησε τρεις φίλους του να τον βοηθήσουν. Ένας 29χρονος και άλλοι δυο που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη περικύκλωσαν τον 28χρονο και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που ακολούθησε ένας από αυτούς τον μαχαίρωσε στο θώρακα.

Κλείσιμο
Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, «Παναγία η Βοήθεια», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, αφού πρώτα κατέθεσε στους αστυνομικούς
της  Ασφαλείας τι συνέβη.

Σε βάρος των τεσσάρων δραστών που αναζητούνται σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης