Στην Ιχθυαγορά Βόλου διακινούσε ναρκωτικά ένας συνταξιούχος

Στην Ιχθυαγορά Βόλου διακινούσε ναρκωτικά ένας συνταξιούχος

Πουλούσε την πραμάτεια του σε απόσταση αναπνοής από τους ψαράδες - Στην κατοχή του βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη, χάπια και μια υγρή χημική ουσία άγνωστης σύστασης

Στην Ιχθυαγορά Βόλου διακινούσε ναρκωτικά ένας συνταξιούχος
Σε απόσταση αναπνοής από τους ψαράδες που ξεφόρτωναν την ψαριά τους στην Ιχθυόσκαλα του Βόλου, είχε στήσει… καραούλι αναζητώντας αγοραστές για την δική του –κάθε άλλο παρά νόμιμη– πραμάτεια, ένας 59χρονος Έλληνας συνταξιούχος!

Τον εντόπισαν μετά από πληροφορίες οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου, που του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους οκτώ γραμμαρίων. Όμως, στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στο Φυτόκο και στο σπίτι ενός συγγενούς του, όπου διέμενε συχνά, βρέθηκαν πέντε ναρκωτικά χάπια Suboxone και Stedon, σπόροι κάνναβης βάρους 1,5 γραμμαρίου, μικροποσότητα χασίς με καπνό, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας τρίφτης.

Κλείσιμο
Ο 59χρονος είχε ακόμη στην κατοχή του πέντε συσκευασίες με μια υγρή χημική ουσία άγνωστης σύστασης, βάρους 50,7 γραμμαρίων, που δεν αποκάλυψε τι ήταν και εστάλη για εξέταση σε ειδικό εργαστήριο. Ο δράστης οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης