Κύπρος: Θύμα στον «πόλεμο του υποκόσμου» ο 23χρονος που εκτελέστηκε τα ξημερώματα

Κύπρος: Θύμα στον «πόλεμο του υποκόσμου» ο 23χρονος που εκτελέστηκε τα ξημερώματα

Το θύμα δέχθηκε 9 σφαίρες σε διάφορα μέρη του σώματος του - Οι φατρίες του υποκόσμου στη Λευκωσία βρίσκονται σε πραγματικό πόλεμο εδώ και χρόνια με δολοφονίες και βομβιστικές επιθέσεις

Κύπρος: Θύμα στον «πόλεμο του υποκόσμου» ο 23χρονος που εκτελέστηκε τα ξημερώματα
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων του υποκόσμου αποδίδει η Κυπριακή Αστυνομία τη δολοφονία του 23χρονου Τάσου Γεωργίου σήμερα στις 4 τα ξημερώματα στη Λευκωσία. 

Στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκαν δέκα κάλυκες από πιστόλι ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται το θύμα να δέχθηκε 9 σφαίρες σε διάφορα μέρη του σώματος του. 

Κλείσιμο
Οι δράστες ανέμεναν τον Γεωργίου κάτω από διαμέρισμα φίλου του και μόλις βγήκε από τη πόρτα άρχισαν να τον πυροβολούν. Το θύμα είχε απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία καθώς φέρεται να ήταν μέλος φατρίας η οποία είχε διαφορές με άλλη φατρία για τον έλεγχο της νυκτερινής ζωής της πόλης.

Οι έρευνες στρέφονται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρχει σύνδεση της δολοφονίας με έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο που είχε σημειωθεί μία ώρα νωρίτερα. Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές η βόμβα να τοποθετήθηκε από τους ίδιους τους δράστες του φόνου ώστε να επικεντρωθεί η αστυνομία σε άλλο χώρο από αυτόν που σχεδίαζαν να διαπράξουν τη δολοφονία.

Οι φατρίες του υποκόσμου στη Λευκωσία βρίσκονται σε πραγματικό πόλεμο εδώ και χρόνια με δολοφονίες και βομβιστικές επιθέσεις. Πριν λίγο καιρό είχε χρησιμοποιηθεί ακόμα και εκτοξευτήρας αντιαρματικών οβίδων εναντίον του αρχηγού της μία ομάδας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας από τους σωματοφύλακες του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης