Πάτρα: Άρπαξαν τα έπιπλα και την πόρτα και έφυγαν!

Πάτρα: Άρπαξαν τα έπιπλα και την πόρτα και έφυγαν!

Αφού ειδοποιήθηκαν από περίοικους, οι αρχές βρήκαν το ύποπτο αυτοκίνητο που περιείχε τη λεία των δύο διαρρηκτών - Οι δράστες ηλικίας 33 και 20 χρόνων συνελήφθησαν και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους

Πάτρα: Άρπαξαν τα έπιπλα και την πόρτα και έφυγαν!
Ακόμη και την... πόρτα «σήκωσαν» από ένα σπίτι στην Πάτρα μαζί με όλα του τα έπιπλα, δυο Έλληνες διαρρήκτες
οι οποίοι έκαναν κανονική... μετακόμιση! Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε μετά την σύλληψή τους, νωρίτερα είχαν αδειάσει και άλλο ένα σπίτι στην ίδια περιοχή.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας
που περιπολούσαν στην περιοχή ξεκίνησαν αναζητήσεις μόλις ειδοποιήθηκαν από περίοικους ότι δυο άγνωστοι είχαν φορτώσει σε ένα φορτηγό όλη την περιουσία μιας οικογένειας! Από τις έρευνες που έκαναν, κατάφεραν να εντοπίσουν το ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο και ακινητοποίησαν. Μέσα, βρήκαν τα έπιπλα και την μεταλλική πόρτα, τα οποία οι επιβάτες του είχαν αρπάξει από το σπίτι ενός 62χρονου.

Οι δράστες ηλικίας 33 και 20 χρόνων συνελήφθησαν και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι οι ίδιοι είχαν αρπάξει νωρίτερα με τον ίδιο τρόπο διάφορα αντικείμενα από το σπίτι μιας 81χρονης γυναίκας, τα οποία βρέθηκαν και της επιστράφηκαν. Οι δυο «ποντικοί» παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για κλοπές, ενώ ερευνάται αν έχουν αδειάσει και άλλα σπίτια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης