Αλεξανδρούπολη: Ο σκύλος ξετρύπωσε ναρκωτικά και όπλο

Αλεξανδρούπολη: Ο σκύλος ξετρύπωσε ναρκωτικά και όπλο

Ο τετράποδος «αστυνομικός» ξετρύπωσε τις συσκευασίες που έκρυβε στο σπίτι και περιείχαν η μια κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 51,7 γραμμαρίων 

Αλεξανδρούπολη: Ο σκύλος ξετρύπωσε ναρκωτικά και όπλο
Όσο καλά κι αν είχε κρύψει ο διακινητής το παράνομο εμπόρευμα που θα οδηγούσε σε χρήστες ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη, ήταν αδύνατο να μην το εντοπίσουν τα αλάνθαστα... ρουθούνια του εκπαιδευμένου σκύλου ανιχνευτή της Δίωξης Ναρκωτικών!

Ο τετράποδος «αστυνομικός» ξετρύπωσε τις συσκευασίες που έκρυβε στο σπίτι και περιείχαν η μια κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 51,7 γραμμαρίων και η άλλη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18,5 γραμμαρίων, καθώς και 23 χάπια του φαρμακευτικού σκευάσματος XANAX για τα οποία ο 38χρονος Έλληνας δεν διέθετε ιατρική συνταγή.

Κλείσιμο
Στο σπίτι βρέθηκε ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς τη σχετική άδεια κατοχής, ενώ στην κατοχή του 38χρονου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 1.000 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης