Μαχαίρωμα για ναρκωτικά στο Ναύπλιο

Μαχαίρωμα για ναρκωτικά στο Ναύπλιο

«Πάγωσαν» όταν είδαν τον ένα να βγάζει μαχαίρι και να το καρφώνει ξανά και ξανά στην κοιλιά και τον θώρακα του άλλου σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο

Μαχαίρωμα για ναρκωτικά στο Ναύπλιο
Σε οικονομικές διαφορές  από την διακίνηση ναρκωτικών αποδίδουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δυο νεαρών Ελλήνων το βράδυ της Τετάρτης στο Ναύπλιο, που είχε αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί βαρύτατα από μαχαίρι.

Θύτης και το θύμα, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, ήρθαν στα χέρια πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου μπροστά σε δεκάδες εμβρόντητους περαστικούς, οι οποίοι «πάγωσαν» όταν είδαν τον ένα να βγάζει μαχαίρι και να το καρφώνει ξανά και ξανά στην κοιλιά και τον θώρακα του άλλου σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο!

Κλείσιμο
Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί τρέχοντας, ωστόσο τα στοιχεία ταυτότητάς του είναι γνωστά στους αστυνομικούς που τον αναζητούν παντού. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά του και νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης