Μεγάλη ποσότητα χασίς και κοκαΐνη στα Ιωάννινα

Μεγάλη ποσότητα χασίς και κοκαΐνη στα Ιωάννινα

Ο 46χρονος δράστης συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν 2.900 ευρώ που προέρχονταν από την εμπορία της κάνναβης και της κοκαΐνης και μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για την μεταφορά τους

Μεγάλη ποσότητα χασίς και κοκαΐνη στα Ιωάννινα
Το σπίτι του στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων είχε μετατρέψει σε κέντρο συνάντησης με την πελατεία του για την αγοραπωλησία ναρκωτικών, ένας 46χρονος. Μάλιστα, είχε δημιουργήσει ειδική «καβάντζα» για την αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων χασίς και κοκαΐνης.

Το αλισβερίσι αλλά και η χρήση παράνομων ουσιών που γίνονταν στο σπίτι υπέπεσαν στην αντίληψη των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική «επίσκεψη» συνοδεία εισαγγελέα και έκαναν φύλλο και φτερό όλα τα δωμάτια. Τελικά, ανακάλυψαν την κρύπτη μέσα στην οποία υπήρχαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 745,5 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 17,3 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και νάιλον συσκευασίες για την συσκευασία του παράνομου εμπορεύματος.

Κλείσιμο
Ο 46χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 2.900 ευρώ που προέρχονταν από την εμπορία της κάνναβης και της κοκαΐνης και μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για την μεταφορά τους. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης