Τρεις χασισοφυτείες και δέκα κιλά χασίς στη Μεσσηνία

Τρεις χασισοφυτείες και δέκα κιλά χασίς στη Μεσσηνία

Η μεγαλύτερη χασισοφυτεία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε αγροτοδασική περιοχή

Τρεις χασισοφυτείες και δέκα κιλά χασίς στη Μεσσηνία
Έπιασε και στη Μεσσηνία «δουλειά» το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και οδήγησε τις χερσαίες δυνάμεις σε τρεις διαφορετικές χασισοφυτείες που αναπτύσσονταν μέσα στα δάση, με συνολικά 345 δενδρύλλια! Στις φυτείες δεν εντοπίστηκαν καλλιεργητές, βρέθηκαν όμως σχεδόν δέκα κιλά χασίς.

Η μεγαλύτερη χασισοφυτεία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Πύλου- Νέστορος, που είχε εκχερσωθεί για να «φιλοξενήσει» τα 318… γιγάντια  δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους ξεκινούσε από τα 3,5 μέτρα και έφτανε ως τα πέντε! Στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και σάκοι με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 980 γραμμαρίων, που κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια των φυτών τα οποία εστάλησαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Κλείσιμο
Οι άλλες δυο φυτείες εντοπίστηκαν σε ανάλογα διαμορφωμένους χώρους σε άλλη αγροτοδασική έκταση, στον Δήμο Μεσσήνης, που οι καλλιεργητές είχαν εκχερσώσει. Στη μία βρέθηκαν 16 δενδρύλλια ύψους μισού ως τεσσάρων μέτρων, άλλα τέσσερα ξεριζωμένα και σάκοι με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 800 γραμμαρίων. Στην άλλη, υπήρχαν επτά δενδρύλλια ύψους από δυο ως πέντε μέτρων και πέντε τμήματα φυτών κάνναβης, καθώς και αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια που επίσης εστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης