«Τσάκωσαν» διακινητή κοκαΐνης στο Ηράκλειο

«Τσάκωσαν» διακινητή κοκαΐνης στο Ηράκλειο

Έπεσε πάνω σε μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι μετά από έρευνα στο αυτοκίνητό του ανακάλυψαν κοκαϊνη βάρους 20,9 γραμμαρίων

«Τσάκωσαν» διακινητή κοκαΐνης στο Ηράκλειο
Αντί για την «πελατεία» του, βρήκε μπροστά του τους… αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 42χρονος Έλληνας που είχε βγει μέρα- μεσημέρι με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του για να πουλήσει μια σημαντική ποσότητα κοκαΐνης σε χρήστες στην πόλη του Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο και, κατά την έρευνα που έκαναν στο εσωτερικό του, ανακάλυψαν μια ποσότητα κοκαΐνης βάρους 20,9 γραμμαρίων. Έτσι, έβαλαν χειροπέδες στον οδηγό, που φαίνεται πως είχε ήδη προλάβει να πουλήσει και άλλα ναρκωτικά καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και 1.000 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν.

Κλείσιμο
Μαζί, κατασχέθηκε και το Ι.Χ. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και ο 42χρονος παρελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Στην Κω συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας δυο Έλληνες ηλικίας 40 και 37 χρόνων που υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και βρέθηκαν πάνω τους 11 «φιξάκια» ηρωίνης τα οποία σκόπευαν να διακινήσουν. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

*** Στη Ζάκυνθο, άνδρες της Ασφαλείας έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός 35χρονου που είχαν συλλάβει νωρίτερα με μικροποσότητα χασίς και ανακάλυψαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 207,6 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης