Ξεκίνησαν, μετά από 2,5 χρόνια, ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάτρα-Κεφαλονιά-Ιθάκη

Ξεκίνησαν, μετά από 2,5 χρόνια, ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάτρα-Κεφαλονιά-Ιθάκη

Η κοινοπραξία Ionian Group Ferries αναλαμβάνει τη γραμμή, με δύο δρομολόγια καθημερινά προς Σάμη Κεφαλονιάς και ένα προς Ιθάκη

Ξεκίνησαν, μετά από 2,5 χρόνια, ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάτρα-Κεφαλονιά-Ιθάκη
Ξεκίνησαν σήμερα, μετά από 2,5 χρόνια διακοπής, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πάτρα προς Κεφαλονιά και Ιθάκη. 

Η κοινοπραξία Ionian Group Ferries ανέλαβε τη γραμμή με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, μετά τη σχετική εισήγηση του ΣΑΣ, και το πλοίο της «Διονύσιος Σολωμός» θα εκτελεί το δρομολόγιο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, θα εκτελούνται καθημερινά δύο δρομολόγια από Πάτρα προς Κεφαλονιά και ένα προς Ιθάκη.

Το ατομικό εισιτήριο από την Πάτρα για τη Σάμη θα κοστίζει 18,50 ευρώ, από την Πάτρα για Ιθάκη 18,90 ευρώ και Σάμη - Ιθάκη 4 ευρώ.

Επίσης το ΙΧ από την Πάτρα για τη Σάμη θα έχει 48,90 ευρώ, από την Πάτρα για την Ιθάκη 55 ευρώ και 13 ευρώ από τη Σάμη για Ιθάκη.

Στο φορτηγό, η χρέωση είναι με το μέτρο και ανέρχεται στα 11 εύρω από την Πάτρα για τη Σάμη. Από την Πάτρα για την Ιθάκη θα κοστίσει 13 ευρώ το μέτρο και από τη Σάμη Κεφαλλονιάς για την Ιθάκη 4 ευρώ.

Το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» ανήκει στην κοινοπραξία Ionian Group Ferries που αποτελείται από τα πλοία «Σολωμός», «Κάλβος», «Κοραής», «Levante Ferries» και «Ionian Star».

Η άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Πάτρας:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης