Βόλος: Τρόμος για κοριτσάκι από αδέξιο τσαντάκια

Βόλος: Τρόμος για κοριτσάκι από αδέξιο τσαντάκια

Ο αδέξιος νεαρός καραδοκούσε έξω από ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και μόλις είδε τη γυναίκα που έβγαινε μαζί με την κόρη της, της επιτέθηκε αρπάζοντας την τσάντα

Βόλος: Τρόμος για κοριτσάκι από αδέξιο τσαντάκια
Θέμα χρόνου είναι να πέσει στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Βόλου ένας 22χρονος τσαντάκιας που τρομοκράτησε ένα ανήλικο κοριτσάκι σέρνοντας στο έδαφος τη μητέρα του για να αρπάξει την τσάντα της! Όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά του έπεσε και η… λεία της προηγούμενης επίθεσής του.

Ο αδέξιος νεαρός καραδοκούσε έξω από ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και μόλις είδε τη γυναίκα που έβγαινε μαζί με την κόρη της, της επιτέθηκε αρπάζοντας την τσάντα. Όμως, η γυναίκα αντιστάθηκε κρατώντας την γερά, παρ’ όλο που δράστης την έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι! Με το κοριτσάκι να στριγγλίζει κατατρομαγμένο, ο 22χρονος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να το βάλει στα πόδια.

Κλείσιμο
Όμως, του έπεσαν ένα κατσαβίδι, ένα ζευγάρι γάντια και ένας αναπτήρας, καθώς και άλλη μία τσάντα που είχε αρπάξει νωρίτερα και είχε μέσα 20 ευρώ και ένα κινητό! Αυτά τον πρόδωσαν, καθώς αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του και οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν, αλλά δεν τον βρήκαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης