Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 81χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 81χρονου ημεδαπού

Στα χέρια της αστυνομίας και οι δυο δράστες ηλικίας 46 και 50 ετών οι οποίοι ομολόγησαν τις πράξεις τους

Εξιχνιάστηκε  ανθρωποκτονία 81χρονου ημεδαπού
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 81χρονου ημεδαπού ρακοσυλλέκτη που διαπράχθηκε χθες στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δράστες είναι δύο ημεδαποί, ηλικίας 46 και 50 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ. 
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες μετέβησαν στην οικία του θύματος στα Σπάτα και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς και με το πρόσχημα της εξέτασής του για τροχαίο ατύχημα, τον έπεισαν να τους ακολουθήσει, τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στην εξοχική κατοικία του 46χρονου στην ίδια περιοχή.
Κλείσιμο

Εκεί τον δέσμευσαν με χειροπέδες και τον χτύπησαν, προσπαθώντας να του αποσπάσουν πληροφορίες, σχετικά με μεγάλο χρηματικό ποσό που είχαν πληροφορηθεί ότι κατείχε εντός της οικίας του. Το θύμα έχασε τις αισθήσεις του και όταν κατάλαβαν ότι είχε πεθάνει τον εγκατέλειψαν στο πάτωμα και αναχώρησαν από το εξοχικό. 

Στη συνέχεια επιβιβάσθηκαν στο αυτοκίνητο και μετέβησαν στην οικία του θύματος στα Σπάτα, προκειμένου να ερευνήσουν τους χώρους για να βρουν το χρηματικό ποσό που πίστευαν ότι είχε κρυμμένο. 

Κατά τη στιγμή που ερευνούσαν την οικία, οι αστυνομικοί  εντόπισαν τους δράστες στην αυλή που είχαν κρυφτεί και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων. 

Οι δράστες εξεταζόμενοι, ομολόγησαν τις πράξεις τους και οι αστυνομικοί μετέβησαν με τον 46χρονο στην εξοχική του κατοικία στους Αγίους Θεοδώρους, εντός της οποίας βρέθηκε δολοφονημένος ο 81χρονος. 

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του 46χρονου δύο πιστόλια, μία καραμπίνα και πλήθος φυσιγγίων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης