Ορεστιάδα: Ανήλικοι το γλεντούσαν με... κλεμμένα τρόφιμα και ποτά

Ορεστιάδα: Ανήλικοι το γλεντούσαν με... κλεμμένα τρόφιμα και ποτά

Aπό τον Σεπτέμβριο του 2013 είχαν διαρρήξει τουλάχιστον πέντε επιχειρήσεις - Eκτός από όσα κατανάλωσαν στα... γλέντια τους, είχαν κλέψει ακόμη 800 ευρώ, ένα κινητό και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου

Ορεστιάδα: Ανήλικοι το γλεντούσαν με... κλεμμένα τρόφιμα και ποτά
Από τα 14 του και επί σχεδόν δυο χρόνια «άνοιγε» μαγαζιά στην πόλη της Ορεστιάδας μαζί έναν κατά δυο χρόνια μεγαλύτερο συνεργό του, ένας 16χρονος -σήμερα- διαρρήκτης! Οι δυο τους έτρωγαν και έπιναν με τα τρόφιμα και τα οινοπνευματώδη ποτά που έκλεβαν από τα μαγαζιά!

Τα στοιχεία των δυο νεαρών ταυτοποιήθηκαν μετά από πολυετείς έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και διαπιστώθηκε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2013 είχαν διαρρήξει τουλάχιστον πέντε επιχειρήσεις από τις οποίες, εκτός από όσα κατανάλωσαν στα... γλέντια τους, είχαν κλέψει ακόμη 800 ευρώ, ένα κινητό και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Κλείσιμο
Οι δυο φίλοι (από τους οποίους ο 18χρονος έχει και παρελθόν στις διαρρήξεις) δεν συνελήφθησαν μια και είχε προ πολλού παρέλθει το αυτόφωρο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας. Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξιχνιάσει και άλλες κλοπές που ενδεχομένως έχει διαπράξει το «ντουέτο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης