Νέες επιθέσεις κατά του ζευγαριού των τουρκοκύπριων για την κυπριακή σημαία

Νέες επιθέσεις κατά του ζευγαριού των τουρκοκύπριων για την κυπριακή σημαία

Περίπου  100 ατομα  είχαν ανοίξει μεγάλες σημαίας της Τουρκίας και του ψευδοκράτους και φώναζαν “Η Κύπρος είναι τουρκική και τουρκική θα μείνει

Νέες επιθέσεις κατά του ζευγαριού των τουρκοκύπριων για την κυπριακή σημαία
Με τη σύλληψη ενός τουρκοκύπριου εθνικιστή έληξαν χθες τα επεισόδια που προσπάθησαν να προκαλέσουν ακραίοι Τουρκοκύπριοι που μαζεύτηκαν και έξω από το “δικαστήριο” Αμμοχώστου, όπου συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του ζευγαριού των Τουρκοκυπρίων, που πριν δύο χρόνια είχαν υψώσει την σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο σπίτι και το κατάστημα τους.

Σύμφωνα με τις Τουρκοκυπριακές εφημερίδες, επρόκειτο για 100 περίπου ‘ατομα, που είχαν ανοίξει μεγάλες σημαίας της Τουρκίας και του ψευδοκράτους και φώναζαν “Η Κύπρος είναι τουρκική και τουρκική θα μείνει” και “”Να σπάσουν το χέρια που απλώνονται στη σημαία”. Οι συγκεντρωθέντες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό για να επιτεθούν στο ζευγάρι των Τουρκοκυπρίων με αποτέλεσμα ένας “αστυνομικός” να τραυματισθεί και ένας εκ των διαδηλωτών να συλληφθεί, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε αστυνομικό όχημα. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Αφρίκα”, οι συγκεντρωθέντες γιουχάισαν και την ομάδα των Ελληνοκυπρίων που ήταν εκεί για να συμπαρασταθούν στο ζευγάρι των Τουρκοκυπρίων. Η εφημερίδα σχολιάζει ότι οι “ειρηνευτικές” δυνάμεις της Τουρκοκυπρίων κοινότητας παρακολουθούν από μακριά την υστερία λιντσαρίσματος του ζευγαριού, τη στιγμή που τους στηρίζουν οι Ελληνοκύπριοι. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης