Συλλήψεις για «φρουτάκια» σε Λάρισα και Κατερίνη

Συλλήψεις για «φρουτάκια» σε Λάρισα και Κατερίνη

Δυο Έλληνες ηλικίας 42 και 59 χρόνων και μία 50χρονη Αλβανίδα έπαιζαν το παράνομο παιχνίδι και συνελήφθησαν, μαζί με την 42χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος

Συλλήψεις για «φρουτάκια» σε Λάρισα και Κατερίνη
Έφοδο στο Ίντερνετ καφέ της… παρανομίας έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας στη Λάρισα και διαπίστωσαν ότι λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας και την άδεια παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ενώ παρείχε στους θαμώνες του και τη δυνατότητα να παίζουν τα απαγορευμένα «φρουτάκια»!

Δυο Έλληνες ηλικίας 42 και 59 χρόνων και μία 50χρονη Αλβανίδα έπαιζαν το παράνομο παιχνίδι και συνελήφθησαν, μαζί με την 42χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος από τη Σερβία που είχε στην κατοχή της δύο πακέτα λαθραίων τσιγάρων και μία 30χρονη Ελληνίδα σερβιτόρα, η οποία δεν διέθετε άδεια εργασίας. Όλοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ενώ ο 23χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται. Στο μαγαζί κατασχέθηκαν ο κεντρικός server, 13 πλήρεις μονάδες υπολογιστών με τα παρελκόμενά τους και 135 ευρώ, καθώς και δύο καπνογόνα για τα οποία προστέθηκε η κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί βεγγαλικών.

Πέντε παιχνιδομηχανήματα είχε θέσει σε λειτουργία χωρίς την προβλεπόμενη άδεια και την κατάλληλη πιστοποίηση ο 35χρονος προσωρινά υπεύθυνος ενός καταστήματος στην Κατερίνη, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης. Τα μηχανήματα κατασχέθηκαν και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος που απουσίαζε την ώρα του ελέγχου αναζητείται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης