Δράμα: Σπείρα με κλοπές σε κινεζικά μαγαζιά

Δράμα: Σπείρα με κλοπές σε κινεζικά μαγαζιά

Οι Έλληνες έμπαιναν ως πελάτες και έκλεβαν διάφορα είδη ένδυσης 

Δράμα: Σπείρα με κλοπές σε κινεζικά μαγαζιά
Τα καταστήματα που διατηρούν Κινέζοι στην πόλη της Δράμας είχε στόχο μιας σπείρα νεαρών Ελλήνων που έμπαιναν ως πελάτες και έκλεβαν διάφορα είδη ένδυσης. Στο τρίτο από αυτά, ο αρχηγός της συμμορίας λίγο έλειψε να βγάλει με… ψαλίδι το μάτι του καταστηματάρχη που τους πήρε είδηση!

Ο 28χρονος αλλοδαπός «πλήρωσε» και τις προσωπικές διαφορές που είχε με τον 27χρονο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Όταν διαπίστωσε ότι τον έκλεβαν και ζήτησε το λόγο, δέχθηκε χτύπημα με το ψαλίδι στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας για την παροχή των πρώτων βοηθειών!

Κλείσιμο
Όμως, ο δράστης και δυο από τους συνεργούς του, μια 18χρονη γυναίκα και ένας ανήλικος 17 χρόνων, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και στην κατοχή του 27χρονου κατασχέθηκε το ψαλίδι. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Δράμας του άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ κατηγορείται και για κλοπές όπως οι άλλοι δυο συλληφθέντες και ένας 21χρονος συνεργός τους που αναζητείται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης