Έντι Ράμα: «Κλειδώνει» το κλειστό του Γαλατσίου για την ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα

Έντι Ράμα: «Κλειδώνει» το κλειστό του Γαλατσίου για την ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα

Στο Κλειστό του Γαλατσίου, στις 11 το πρωί της Κυριακής, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση - Πώς είχε εξελιχθεί το θρίλερ με τον χώρο που θα φιλοξενούσε την ομιλία του

rama_in
Στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου, στις 11 το πρωί της Κυριακής,  αναμένεται να πραγματοποιηθεί, τελικά, η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το αρχικό αίτημα που είχε καταθέσει η αλβανική πλευρά, το οποίο είχε αρχικά απορριφθεί φαίνεται να επικυρώθηκε και να λύθηκε τελικά το θρίλερ με το μέρος στο οποίο ο Έντι Ράμα θα απευθυνθεί σε Αλβανούς οι οποίοι διαβιούν στην Ελλάδα και θα θελήσουν να τον δώσουν το «παρών».

Η άδεια για τη συγκέντρωση δόθηκε, από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου η οποία διαχειρίζεται το εν λόγω ακίνητο, με τη συμφωνία να κλείνει από ιδιώτη που χειρίζεται τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις.

Το θρίλερ με τον χώρο της ομιλίας

Υπενθυμίζεται πως επί ημέρες ο Έντι Ράμα, παρέμενε... άστεγος αναφορικά με το πού θα μιλήσει στην ιδιωτική επίσκεψή του στην Ελλάδα, καθώς η περίπτωση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας που είχε ακουστεί έντονα δεν είχε επιβεβιωθεί. Το θρίλερ της αναζήτησης χώρου είχε ξεκινήσει από το Christmas Theater του Γαλατσίου που «μπλόκαρε» με παραινέσεις του δημάρχου στον επιχειρηματία που το διαχειρίζεται.

Κατά πληροφορίες, οι Αλβανοί δεν είχαν στείλει επισήμως κανένα αίτημα στην διοίκηση του ΣΕΦ, προκειμένου να συνέλθει το Δ.Σ. και να εγκρίνει το αίτημα. Ούτε είχαν ζητήσει οικονομική προσφορά. Η μόνη κρούση που έκαναν ήταν για την αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, η οποία είναι μικρή χωρητικότητας, κάτω των 1000 ατόμων, ενώ οι ίδιοι στην πραγματικότητα θέλουν έναν μεγάλο χώρο που να μπορεί να φιλοξενήσει 4.000 με 5.000 άτομα. 

Ζήτησαν προφορικά την αρένα που παίζει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν διατύπωσαν γραπτά το αίτημα. Η διοίκηση του ΣΕΦ ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Βρούτση και τον Γιώργο Γεραπετρίτη, οι οποίοι είχαν επισημάνει την ανάγκη να αποτυπωθούν όλα γραπτώς, με ισχυρές ρήτρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου - Δείτε φωτογραφίες

«Δεν εξήλθες ως ώφειλες από το φυλάκιο» - Η ΕΔΕ που καταγράφει τις ευθύνες για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Πώς ο Στέφανος Κασσελάκης γνώρισε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον έκανε σύμβουλό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης