Βέροια: «Χτύπησαν» οκτώ σπίτια τη νύχτα της Ανάστασης

Βέροια: «Χτύπησαν» οκτώ σπίτια τη νύχτα της Ανάστασης

Την ώρα που οι ένοικοι βρίσκονταν στις εκκλησίες το «δίδυμο» των διαρρηκτών χτυπούσε ανενόχλητο 

Βέροια: «Χτύπησαν» οκτώ σπίτια τη νύχτα της Ανάστασης
Την ώρα της Ανάστασης, που οι ένοικοι βρίσκονταν στις εκκλησίες, χτυπούσε ανενόχλητο ένα «δίδυμο» διαρρηκτών που τρύπωσαν σε οκτώ διαμερίσματα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Βέροιας, ενώ τους τελευταίους τρεις μήνες είχαν εισβάλει σε τουλάχιστον άλλα τέσσερα!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν στην πόλη τον 49χρονο οδηγό και τσιλιαδόρο, στην κατοχή του οποίου βρήκαν 250 ευρώ και ένα δολάριο ενώ στο σπίτι και το αυτοκίνητό του που κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων βρέθηκαν τρεις σιδερολοστοί, ένα ζευγάρι γάντια, ένα κατσαβίδι, ένα κλειδί μπουλονιών με ειδικά διαμορφωμένη αιχμηρή άκρη και κλεμμένα κοσμήματα τα οποία θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Κλείσιμο
Ο 46χρονος συνεργός του, που έχει ταυτοποιηθεί, αναζητείται ακόμη. Είναι αυτός που παραβίαζε τις πόρτες ή τις μπαλκονόπορτες των σπιτιών στα μπαλκόνια των οποίων σκαρφάλωνε και έκλεβε κυρίως χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που «άνοιξαν», οι δράστες άρπαξαν μετρητά ύψους 2.700 ευρώ και πέντε δολαρίων, κοσμήματα αξίας 60.000 ευρώ, διάφορα αντικείμενα αξίας 600 ευρώ και μία κυνηγετική καραμπίνα. Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που τυχόν έχει διαπράξει το «ντουέτο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης