Έκανε το σπίτι του αποθήκη λαθραίου καπνού

Έκανε το σπίτι του αποθήκη λαθραίου καπνού

Οι 17 συσκευασίες κατασχέθηκαν, και περιείχαν καπνό βάρους 12 κιλών και 16 γραμμαρίων 

Έκανε το σπίτι του αποθήκη λαθραίου καπνού
Αποθηκευμένο μέσα στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Χανίων είχε το παράνομο εμπόρευμά του ένας λαθρέμπορος καπνού, τον οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. στο πλαίσιο ερευνών που έκαναν. Ο 53χρονος δεν είχε προλάβει ακόμη να διακινήσει τις συσκευασίες που είχε στην κατοχή του.

Οι συνολικά 17 συσκευασίες οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολόγησης και κατασχέθηκαν, περιείχαν καπνό βάρους 12 κιλών και 16 γραμμαρίων ο οποίος εστάλη στο Τελωνείο Χανίων για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Ο δράστης ανακρίνεται από την Ασφάλεια που διενεργεί την προανάκριση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με την κατηγορία της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα. 

Κλείσιμο
*** Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας  ένας 39χρονος που συνελήφθη στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και βρήκαν μία συσκευασία με καπνό βάρους 500 γραμμαρίων χωρίς την φορολογική ταινία.

*** Με μια συσκευασία που περιείχε καπνό βάρους 137 γραμμαρίων χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης στο Ι.Χ. φορτηγό του, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. στο 58ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Άρτας ένας 22χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπορία. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης