Ναύπλιο: Τυχερός ο αφηρημένος κάτοικος που έχασε πορτοφόλι με 3.500 ευρώ

Ναύπλιο: Τυχερός ο αφηρημένος κάτοικος που έχασε πορτοφόλι με 3.500 ευρώ

Μια 40χρονη γυναίκα από το Τολό, που βρέθηκε για προσωπική της δουλειά στο Ναύπλιο, ήταν η πρώτη που βρήκε πεσμένο το τσαντάκι σε ένα σημείο όπου βρίσκονται τα γραφεία της Δ.Ε.Η.

Ναύπλιο: Τυχερός ο αφηρημένος κάτοικος που έχασε πορτοφόλι με 3.500 ευρώ
Ένα 24ωρο αγωνίας και απελπισίας πέρασε ένας αφηρημένος κάτοικος του Ναυπλίου, που... κατάφερε να ξεχάσει ένα τσαντάκι με πολύτιμο περιεχόμενο στην πιο πολυσύχναστη περιοχή της πόλης! Για καλή του τύχη, όμως, βρέθηκε στα χέρια μιας έντιμης γυναίκας που δεν διανοήθηκε καν να το κρατήσει.

Η 40χρονη γυναίκα από το Τολό, που βρέθηκε για προσωπική της δουλειά στο Ναύπλιο, ήταν η πρώτη που βρήκε πεσμένο το τσαντάκι σε ένα σημείο όπου βρίσκονται τα γραφεία της Δ.Ε.Η. και τα υποκαταστήματα των τραπεζών. Μόλις το άνοιξε αναζητώντας στοιχεία του ιδιοκτήτη του, αντίκρισε έκπληκτη ένα μεγάλο χρηματικό πόσο ύψους 3.500 ευρώ, καθώς και πιστωτικές κάρτες και άλλα προσωπικά αντικείμενα!

Κλείσιμο
Χωρίς να μπει σε πειρασμό, η 40χρονη πήγε κατευθείαν στην τοπική Αστυνομία και παρέδωσε το «χρυσό» τσαντάκι, εισπράττοντας τα συγχαρητήρια του διοικητή για την ακεραιότητά της. Η αστυνομική ταυτότητα που υπήρχε μέσα, βοήθησε τους αστυνομικούς να εντοπίσουν τον κάτοχό του που ειδοποιήθηκε να το παραλάβει βάζοντας τέλος στην αγωνία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης