Μπαράζ συλλήψεων φυγόποινων σε όλη τη χώρα

Μπαράζ συλλήψεων φυγόποινων σε όλη τη χώρα

Πλούσια η δράση της αστυνομίας μέσα σε ένα μόνο 24ωρο

Μπαράζ συλλήψεων φυγόποινων σε όλη τη χώρα
Δέκα φυγόποινοι ή καταζητούμενοι με εντάλματα σύλληψης έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών αρχών της χώρας, μέσα σε ένα μόνο 24ωρο! Κορυφαία σύλληψη ήταν αυτή ενός 67χρονου Αλβανού που αναζητούσαν οι αρχές της πατρίδας του για βαριά αδικήματα και εντοπίστηκε στην Κέρκυρα.

Οι αλβανικές αρχές είχαν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 67χρονου, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοκατοχή. Μετά το έγκλημά του είχε προλάβει να διαφύγει στο εξωτερικό και συνελήφθη στη Λευκίμμη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος οι οποίοι διαπίστωσαν κατά την διάρκεια ελέγχου ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το ένταλμα. Ο 67χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Κέρκυρας και οι διαδικασίες για την έκδοσή του δρομολογούνται.

Κλείσιμο
Τρεις καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 35χρονου που συνελήφθη στο Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Η πρώτη του επέβαλε ποινή κάθειρξης έξι ετών και τριών μηνών για υπεξαίρεση και απόπειρα απάτης κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, ενώ οι άλλες δύο ήταν για κλοπή, διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Στα Χανιά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 47χρονος σε βάρος του οποίου είχαν εκδοθεί δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων με συνολική ποινή φυλάκισης 16 ετών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ για απάτη, πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και υπεξαίρεση. 

Στην περιοχή του Επιταλίου, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κρεστένων συνέλαβαν έναν 40χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για σωματικές βλάβες, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και πρόστιμο 150 ευρώ για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Στον Πύργο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν μια 60χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για απάτη, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας με ποινή φυλάκισης 60 ημερών για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας με ποινή φυλάκισης τριών μηνών για εξύβριση και απειλή.

Στα Τρίκαλα, άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 23χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών ετών για κλοπές.

Στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων ένας 29χρονος Αλγερινός σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Στους Σοφάδες Καρδίτσας, συνελήφθη ένας 27χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.

Στο Πελόπιο Ηλείας, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 54χρονου ο οποίος καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Στον Πύργο, συνελήφθη ένας 53χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για επιταγές και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας με ποινή φυλάκισης επτά μηνών και πρόστιμο 700 ευρώ για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης