Ελληνίδα εστεμμένη αποκαλύπτει τη «γυμνή αλήθεια» για το σοκαριστικό φόνο του θείου της

Ελληνίδα εστεμμένη αποκαλύπτει τη «γυμνή αλήθεια» για το σοκαριστικό φόνο του θείου της

Το βίντεο-σοκ με τον Ολλανδό θείο της να δέχεται πυροβολισμό στο κεφάλι από πίσω έκανε τον γύρο του κόσμου - Η Μικαέλα Φωτιάδη μιλά στο protothema.gr για τις ώρες αγωνίας που βιώνει μαζί με την οικογένειά της

Ελληνίδα εστεμμένη αποκαλύπτει τη «γυμνή αλήθεια» για το σοκαριστικό φόνο του θείου της
Ώρες αγωνίας ζει το μοντέλο Μικαέλα Φωτιάδη, που τα δυο τελευταία 24ωρα βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της, την Ολλανδία, μετά τον εν ψυχρώ πυροβολισμό που δέχτηκε ο θείος της, από έναν άγνωστό άντρα. 

Η Μικαέλα Φωτιάδη μιλά στο protothema.gr για τις ώρες αγωνίας που βιώνει μαζί με την οικογένειά της.

Κλείσιμο
«Η κατάστασή του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Δυστυχώς, βρίσκεται ακόμη στην εντατική. Οι γιατροί δεν μας λένε τίποτα. Οι κουβέντες τους είναι μετρημένες. Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα. Είμαι δυο μέρες στην Ολλανδία στο πλευρό της μαμάς μου. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, δεν είμαι σε θέση να μιλήσω αυτή τη στιγμή».


Ένα σοκαριστικό βίντεο και απαγορευτικό για ανηλίκους, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία του Παναμά στις 28 Ιανουαρίου προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για το δράστη που πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι έναν ενήλικα την ώρα που γευμάτιζε μαζί με ένα άλλο άτομο σε εστιατόριο του Παναμά. 



Η κάμερα ασφαλείας δείχνει το δράστη να εισβάλει με αρκετή ψυχραιμία στο μαγαζί και να πλησιάζει προς το ανυποψίαστο θύμα που δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Αφού τον πυροβόλησε απομακρύνθηκε από το χώρο με την ίδια ψυχραιμία και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μία μοτοσικλέτα που βρισκόταν έξω από το μαγαζί. Από τότε τα ίχνη του αγνοούνται. 



Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν στον Παναμά για επαγγελματικούς λόγους. 

Το θύμα που κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα σε νοσοκομείο του Παναμά. 



Στο πλευρό της Μικαέλα βρίσκεται και ο σύντροφός της ο οποίος την Κυριακή το βράδυ ταξίδεψε μαζί της προκειμένου να μην την αφήσει μόνη σε μία τόσο δύσκολη στιγμή.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης