Τον Αντώνη Λιβάνη καλεί ως μάρτυρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Τον Αντώνη Λιβάνη καλεί ως μάρτυρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αν τελικός ο κ. Λιβάνης καταθέσει στη δίκη τότε θα είναι το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που θα υπερασπίζεται στο δικαστήριο τον πρώην υπουργό

Τον Αντώνη Λιβάνη καλεί ως μάρτυρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Στις 16 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου σε δεύτερο βαθμό, καθώς το δικαστήριο διέκοψε τη σημερινή συνεδρίασή του για την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου η εισαγγελέας της έδρας να καταθέσει τη πρότασή της για το αν πρέπει να κλητευτούν  ή όχι στο ακροατήριο τα μέλη  του ΚΥΣΕΑ που ζητά η υπεράσπιση του κατηγορουμένου πρώην υπουργού. 

Εν τω μεταξύ κατά τη σημερινή συνεδρίαση οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου πρότειναν στο δικαστήριο να καταθέσει ως μάρτυρας του Άκη Τσοχατζόπουλου , το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Λιβάνης. Αν τελικός ο κ. Λιβάνης καταθέσει στη δίκη τότε θα είναι το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που θα υπερασπίζεται στο δικαστήριο τον πρώην υπουργό. 

Κλείσιμο
Σε ότι αφορά τώρα την κλήτευση των μελών του ΚΥΣΕΑ για την οποία το δικαστήριο θα αποφασίσει στην επόμενη συνεδρίασή του, η πλευρά του πρώην υπουργού υποστηρίζει ότι είναι αναγκαία η παρουσία του στο δικαστήριο καθώς συναποφάσισαν με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο  για τα επίμαχα εξοπλιστικά προγράμματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης