Με το πλοίο μετέφεραν ηρωίνη και μεθαδόνη στην Κάλυμνο

Με το πλοίο μετέφεραν ηρωίνη και μεθαδόνη στην Κάλυμνο

Για να μην δώσουν στόχο, μάλιστα, τις αποσκευές τους παρέλαβε ο αδελφός του άνδρα, αλλά τελικά έπεσαν και οι τρεις στα χέρια των ανδρών του αστυνομικού τοπικού τμήματος

Με το πλοίο μετέφεραν ηρωίνη και μεθαδόνη στην Κάλυμνο
Θα πλημμύριζε την Κάλυμνο με «σκληρά» ναρκωτικά ένα νεαρό ζευγάρι που έφτασε στο νησί με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Για να μην δώσουν στόχο, μάλιστα, τις αποσκευές τους παρέλαβε ο αδελφός του άνδρα, αλλά τελικά έπεσαν και οι τρεις στα χέρια των ανδρών του αστυνομικού τοπικού τμήματος.

Οι αστυνομικοί είχαν δεχθεί πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά των ναρκωτικών και καραδοκούσαν στο λιμάνι. Όταν είδαν τον 27χρονο να παραλαμβάνει τις αποσκευές του ζευγαριού, τον ακινητοποίησαν και τις ερεύνησαν. Μέσα, βρήκαν δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 99 γραμμαρίων και ένα μπουκάλι που περιείχε 45,4 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης.

Κλείσιμο
Ο 27χρονος συνελήφθη και αμέσως μετά την αποβίβασή τους από το πλοίο βρέθηκαν με χειροπέδες ο 25χρονος αδελφός του και η 24χρονη φίλη του, που είχαν στην κατοχή τους πέντε ναρκωτικά χάπια χωρίς συνταγή γιατρού, πέντε κινητά και 12 κάρτες σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενοι για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης