Πύλος: Το χασισόδεντρο έφερε στο φως τη λεία κλοπής

Πύλος: Το χασισόδεντρο έφερε στο φως τη λεία κλοπής

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πολλές ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα για να τα επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη τους και πέρασαν χειροπέδες στον 60χρονο ιδιοκτήτη 

Πύλος: Το χασισόδεντρο έφερε στο φως τη λεία κλοπής
Έρευνα για ναρκωτικά έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Πύλου στο σπίτι μιας οικογένειας, αλλά εκτός από αυτά βρήκαν και πλήθος... κλοπιμαίων που προέρχονταν από το σπίτι ενός αλλοδαπού το οποίο είχε γίνει στόχος διάρρηξης στο διάστημα της απουσίας του επί ένα μήνα στο εξωτερικό!

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πολλές ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα για να τα επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη τους και πέρασαν χειροπέδες στον 60χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού στην κοινότητα Ευαγγελισμός της Μεσσηνίας και στον 34χρονο γιο του. Και οι δυο προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών, καθώς στην αποθήκη τους βρέθηκαν ένα χασισόδεντρο, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,8 γραμμαρίων, ένα πιστόλι ρίψης φωτοβολίδων και μία σιδερογροθιά. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 36χρονος συνεργός τους. 

*** Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της απόπειρας διάρρηξης ενός συνεργείου αυτοκινήτων στην Τρίπολη, που είχε γίνει στις 2 Νοεμβρίου. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου τσιγγάνου και τη διαβίβασαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Τρίπολης, αλλά δεν τον συνέλαβαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης