Ρόδος: Ανήλικος συνελήφθη μέσα σε προαύλιο σχολείου με ναρκωτικά!

Ρόδος: Ανήλικος συνελήφθη μέσα σε προαύλιο σχολείου με ναρκωτικά!

Ο ανήλικος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών

Ρόδος: Ανήλικος συνελήφθη μέσα σε προαύλιο σχολείου με ναρκωτικά!
Ένα ανήλικο παιδί συνελήφθη μέσα στο προαύλιο σχολείου στη Ρόδο, έχοντας πάνω του ναρκωτικά! Πρόκειται για έναν 17χρονο Έλληνα που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να έχει μαζί του μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και ένα τρίφτη τα οποία κατασχέθηκαν. 

Ο ανήλικος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, ενώ τόσο η τοπική Δίωξη Ναρκωτικών όσο και η διεύθυνση του σχολείου διενεργούν έρευνες για να εξακριβώσουν αν είχε προσπαθήσει να πουλήσει σε μαθητές το παράνομο εμπόρευμά του. Παράλληλα, αναζητούνται οι γονείς του 17χρονου που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου.

Κλείσιμο
*** Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται μια 44χρονη Ελληνίδα, που στη Σίφνο από άνδρες του τοπικού αστυνομικού σταθμού, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και βρέθηκαν στην κατοχή της μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους πέντε γραμμαρίων και ένα ναρκωτικό χάπι για το οποίο δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και η κάτοχός τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης