Λέρος: Ο διαρρήκτης δεν έψαχνε για... μεζέδες στο εστιατόριο

Λέρος: Ο διαρρήκτης δεν έψαχνε για... μεζέδες στο εστιατόριο

«Ποντικοί» άρπαξαν το πορτοφόλι γυναίκας στο Λουτράκι - 26χρονος τρύπωσε σε αποθήκη πολυκαταστήματος στη Λαμία

Λέρος: Ο διαρρήκτης δεν έψαχνε για... μεζέδες στο εστιατόριο
Δεν είχε σκοπό να γεμίσει το... στομάχι αλλά την τσέπη του ο νεαρός διαρρήκτης που εισέβαλε σε ένα εστιατόριο στη Λέρο και άρπαξε όσα χρήματα βρήκε στην ταμειακή μηχανή μαζί με ένα φορητό υπολογιστή. Όμως, δεν πρόλαβε να τα χαρεί, καθώς η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που τον συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία.

Λουτράκι: «Ποντικοί» της άρπαξαν το πορτοφόλι
Κλείσιμο
Στο σπίτι μιας γυναίκας στο Λουτράκι τρύπωσαν δυο νεαροί και άρπαξαν το πορτοφόλι της που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος της περιοχής συνέλαβαν τον έναν από αυτούς, έναν 24χρονο Σέρβο ο οποίος είχε στην κατοχή του και δύο κροτίδες που κατασχέθηκαν μαζί με το πορτοφόλι το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του. Ο συνεργός του παραμένει άγνωστος και αναζητείται.

Λαμία: 26χρονος τρύπωσε σε αποθήκη πολυκαταστήματος
Με ένα σιδεροπρίονο και φορώντας γάντια και σκούφο, παραβίασε το παράθυρο της αποθήκης ενός πολυκαταστήματος στη Λαμία ένας 26χρονος και μπήκε μέσα για να κλέψει. Όμως, αστυνομικοί της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή τον βρήκαν μέσα στο μαγαζί και του φόρεσαν χειροπέδες. Ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και το μοτοποδήλατο που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε μαζί με τον εξοπλισμό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης