Πάτρα: Η συμμορία των 13 χτύπησε πρατήριο καυσίμων

Πάτρα: Η συμμορία των 13 χτύπησε πρατήριο καυσίμων

Οι τσιγγάνοι έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να αποσπάσουν την προσοχή του 28χρονου εργαζόμενου, ώστε κάποιοι από αυτούς να βρουν ευκαιρία να τρυπώσουν στο εσωτερικό του γραφείου

Πάτρα: Η συμμορία των 13 χτύπησε πρατήριο καυσίμων
Μια ντουζίνα και... κάτι ήταν οι δράστες της κλοπής σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάτρα! Έφτασαν με δυο φορτηγάκια και απασχόλησαν τον μοναδικό υπάλληλο που βρισκόταν εκεί, για να καταφέρουν να αρπάξουν διάφορα προϊόντα, όχι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Οι... 13 (!) τσιγγάνοι έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να αποσπάσουν την προσοχή του 28χρονου εργαζόμενου, ώστε κάποιοι από αυτούς να βρουν ευκαιρία να τρυπώσουν στο εσωτερικό του γραφείου και να «βουτήξουν» διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 300 ευρώ. Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν με τα δύο οχήματα.

Κλείσιμο
Μόλις το θύμα αντιλήφθηκε ότι οι εισπράξεις του είχαν κάνει φτερά, ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους επτά από τους δράστες. Πρόκειται για πέντε άνδρες ηλικίας 43, 40, 36, 22 και 15 χρόνων και δύο 35χρονες γυναίκες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για κλοπή από κοινού, ενώ οι υπόλοιποι έξι συνεργοί τους αναζητούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης