Τρίκαλα: «Τρύγησαν» από 53 χασισόδεντρα δυόμισι κιλά κάνναβης
Η φυτεία με τα ύψους ως 3,10 μέτρα χασισόδεντρα είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς και είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση
Έτοιμη για διάθεση είχαν την παραγωγή μιας μεγάλης χασισοφυτείας με 53 τεραστίων διαστάσεων δενδρύλλια την οποία είχαν φυτέψει σε δασική περιοχή των Τρικάλων, οι δυο καλλιεργητές που έπεσαν στα χέρια ανδρών της Ασφάλειας.
Η φυτεία με τα ύψους ως 3,10 μέτρα χασισόδεντρα είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς και είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση. Οι δυο καλλιεργητές ηλικίας 39 και 37 χρόνων εμφανίστηκαν μέσα στη νύχτα και άρχισαν να τρυγούν τα δενδρύλλια, όταν ξαφνικά πετάχτηκαν μπροστά τους οι άνδρες της Ασφάλειας και τους πέρασαν χειροπέδες.
Πάνω τους, στο χώρο της φυτείας και στα σπίτια τους, κατασχέθηκαν δέματα και γυάλινα βάζα με νωπή κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 346 γραμμαρίων, ημιαποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 137 γραμμαρίων και 17,4 γραμμάρια αποξηραμένου χασίς, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία. Οι χασισοκαλλιεργητές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.