Μπήκαμε στο «Queen Elizabeth», το πλωτό παλάτι των ωκεανών…

Μπήκαμε στο «Queen Elizabeth», το πλωτό παλάτι των ωκεανών…

Η βασίλισσα των ωκεανών, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά 

Μπήκαμε στο «Queen Elizabeth», το πλωτό παλάτι των ωκεανών…
Το λιμάνι του Πειραιά κοσμεί σήμερα ένα από τα πιο πολυτελή κρουαζιερόπλοια του κόσμου το «Queen Elizabeth». 

Το νεότερο μέλος του στόλου της Cunard βαφτίστηκε στις 12 Οκτωβρίου 2010 από τη Βασίλισσα Ελισάβετ. 

Το ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο, «Queen Elizabeth», φέροντας το όνομα της πρώτης βασίλισσας και διατηρώντας την κομψότητα της... ξαναζεί τη σύγχρονη αίγλη του.

Μεταξύ άλλων διαθέτει 1.000 καμπίνες, τριώροφο θέατρο 860 θέσεων, γυμναστήριο, καζίνο, εφτά χώρους εστίασης και δύο πισίνες.

Κλείσιμο
Οι περίτεχνες αίθουσες και η πλούσια διακόσμηση υπενθυμίζουν την κληρονομιά της πρώτης Βασίλισσας και ενισχύουν την πολυτελή σύγχρονη γοητεία της.

Το πλοίο κατασκευάστηκε το 2010 στα ναυπηγεία Fincantieri Monfalcone της Ιταλίας και ζυγίζει 90.400 τόνους, έχει 294μ. μήκος, 32μ. πλάτος , βύθισμα 8μ. και στα 12 από τα συνολικά 16 καταστρώματα του φιλοξενεί 2.058 επιβάτες και 1.000 μέλη πληρώματος.

Από τον Ιούνιο το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο έχει εγκατασταθεί στην ανατολική Μεσόγειο πραγματοποιώντας κρουαζιέρες 7, 14 και 21 ημερών με λιμάνι αποβίβασης τον Πειραιά, την Civitavecchia και τη Βενετία έως και το Νοέμβριο του 2014, που και θα αποχωρήσει..
























































Στην επίσκεψή μας στο πολυτελέστατο πλοίου βρήκαμε και έναν Έλληνα επιβάτη, τον Κώστα Μιχαηλίδη, ο οποίος είχε μόνο καλά λόγια να μας πει για το συγκεκριμένο πλοίο και γενικά για την κρουαζιέρα ως τρόπο διακοπών.
 
«Για την κρουαζιέρα ακόμα δεν ξέρουμε, αλλά έχουμε ακούσει πολλά καλά λόγια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παν για να την απολαύσουμε οπωσδήποτε. Επτά μέρες πιστεύω να μας μείνουν αξέχαστες. Το πλοίο είναι ωραίο και μεγάλο. Είναι η τέταρτη κρουαζιέρα που κάνουμε και γενικά οι κρουαζιέρες είναι η κρέμα της ζωής -αν μπορείς να το κάνεις αυτό, είναι το πιο απολαυστικό πράγμα».

Η Υβόννη Γεωργάνου, εκπρόσωπος της τουριστικής εταιρείας Navihellas Κέντρο Κρουαζιέρας, που συνεργάζεται με την εταιρεία Cunard, στην οποία ανήκει το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο, ανέφερε σε δηλώσεις της στο protothema.gr πως στο συγκεκριμένο πλοίο δεν υπάρχει κάτι που να μην διαθέτει και μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επιβάτη.
 
«Με πάνω από 2.000 άτομα επιβατικό κοινό και 900 άτομα πλήρωμα, πολλές εκατοντάδες Ελλήνων έχουν τη μεγάλη χαρά να βρίσκονται στο κρουαζιερόπλοιο Queen Elizabeth. Στο συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο δεν υπάρχει κάτι που να μην διαθέτει, μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επιβάτη με υπηρεσίες εφτά αστέρων και κοινόχρηστους χώρους που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Ο κάθε μεμονωμένος επιβάτης της Cunard και του Queen Elizabeth αισθάνεται ένας προσωπικός καλεσμένος της ίδιας της βασίλισσας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης