Από 4 έως 25 χρόνια φυλακή καταδικάστηκαν 14 από τους συνολικά 17 κατηγορούμενους
«νονούς της νύχτας» οι οποίοι ήταν κατηγορούμενοι για βομβιστικές επιθέσεις και εκβιάσεις.
Κάποιοι από αυτούς ήταν εμπλεκόμενοι και στην απαγωγή του εφοπλιστή κ. Περικλή Παναγόπουλου στις αρχές του 2009, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες επτά δίκες σε Αθήνα και επαρχία για συμμορίες εκβιαστών καθώς οι κατηγορούμενοι προσεγγίζουν συνολικά τα 100 άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πιο βαριά ποινή, 25 χρόνια φυλάκιση, δόθηκε σε γνωστό ποινικό για τον οποίο έχουν υπάρξει καταγγελίες ότι πρόσφατα οργάνωσε βομβιστικές επιθέσεις μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.