Στη Λάρισα ήθελαν να πάνε δυο νεαροί Αλβανοί, αλλά δεν ήθελαν να πληρώσουν το… εισιτήριο του λεωφορείου και έκλεψαν μια μοτοσικλέτα από τον Τύρναβο. Μόλις έφτασαν, όμως, τους περίμεναν οι αστυνομικοί με… ανοιχτές αγκάλες.
Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 19 και 17 χρόνων έκλεψαν τα ξημερώματα τη μοτοσικλέτα ενός 23χρονου Έλληνα έξω από το σπίτι του και ξεκίνησαν για τη Λάρισα. Όμως, ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε γρήγορα την κλοπή, ενημέρωσε την Αστυνομίας και οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
συνέλαβαν τους δράστες μόλις μπήκαν στην πόλη. Η μηχανή κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ οι δύο ομοεθνείς παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
*** Όχι μόνο έκλεψε ένα Ι.Χ. φορτηγό, αλλά το κινούσε και με παραποιημένες πινακίδες κυκλοφορίας ένας 52χρονος που έπεσε σε μπλόκο ελέγχων της Τροχαίας στον δρόμο Δρέπανου- Κοζάνης! Η κλοπή και η πλαστογραφία αποκαλύφθηκαν και σε βάρος του δράστη οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
*** Δεν πρόλαβε να χαρεί τη μοτοσικλέτα που έκλεψε τα ξημερώματα της Κυριακής από περιοχή του Αγρίνιου ο 40χρονος δράστης. Το μεσημέρι της Δευτέρας τον συνέλαβαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.