Ολλανδός έκρυβε όπλα στην Πάλαιρο - Απείλησε με όπλο Έλληνα

Ολλανδός έκρυβε όπλα στην Πάλαιρο - Απείλησε με όπλο Έλληνα

Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα αεροβόλο, ένα αυτοσχέδιο περίστροφο, ένα δίκαννο, ένα σπρέι πιπεριού και μία αμπούλα αζώτου

Ολλανδός έκρυβε όπλα στην Πάλαιρο - Απείλησε με όπλο Έλληνα
Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας για να εντοπίσουν έναν αλλοδαπό που φέρεται να απείλησε με αεροβόλο όπλο έναν Έλληνα στην κωμόπολη του δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. Όταν, τελικά τον συνέλαβαν, διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του ολόκληρο οπλοστάσιο!

Ο 54χρονος Ολλανδός ήταν... «τύφλα» στο μεθύσι όταν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βόνιτσας εγκλώβισαν το αυτοκίνητο που επέβαινε και το ακινητοποίησαν! Ακόμη και οι αστυνομικοί απόρησαν πώς ήταν σε θέση να οδηγεί, ωστόσο δεν προέβαλε αντίσταση όταν τον συνέλαβαν και βρήκαν στο όχημα ένα αεροβόλο, ένα αυτοσχέδιο περίστροφο, ένα δίκαννο, ένα σπρέι πιπεριού και μία αμπούλα αζώτου!
Κλείσιμο

Κατά την έρευνα στο σπίτι όπου κατοικεί τον τελευταίο καιρό ο Ολλανδός στην Πάλαιρο,  βρέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι για φωτοβολίδες, ένδεκα αμπούλες αζώτου, άλλο ένα σπρέι πιπεριού και μαχαίρι με λάμα μήκους 20 εκατοστών! Ο 54χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης